Keresi a minőségi kozmetikai bútorokat? Tudjuk, hol vele

Egy professzionális szépség-, fodrász- vagy körömstúdiónak nemcsak nagyszerű szaktudást, hanem minőségi felszerelést is kell kínálnia ügyfeleinek. Enélkül nem megy, ugyanakkor a szépségbútorok is a megfelelő arculatot adják stúdiónknak.

A Beautier lashes a szempillahosszabbító kellékek professzionális szállítójaként ismert. A Beautier volume lashes igazi név a szépségiparban és a vásárlók körében. A cég szempilla hosszabbító tanfolyamokat is kínál. Emellett egyéb szépségszalonok számára egyéb szépségápolási kellékeket is kínál - például Bodybe kozmetikumokat, de hajhosszabbító eszközöket is. A termékkínálat újdonsága a professzionális szépségbútorok.

Beautier lashes-mostantól prémium szépségszalon bútorok is

Alkalmas különböző wellness központok vagy fodrászszalonok szépségsarokba is. Hivatásos manikűrösök is használhatják. A cég kínálatából származó bútorokkal felszerelheti az egész szépségstúdióját, kezdve a recepciótól. Nagyon ízléses, modern bútor a szalonja bejáratához, amelyet kiegészíthet egy modern kanapéval az ügyfelek számára.

Mire van szüksége egy professzionális szépségszalonnak?

Minden beaty szalonban szükség van egy professzionális kozmetikai kanapéra és egy kozmetikai kocsira is. A Beautier lashes minden típusú kozmetikai nyugágyat kínál, beleértve a masszázs, hidraulikus és elektromosan állítható nyugágyakat is, nagyon jó áron. A professzionális kozmetikai kocsik, valamint a kozmetikai zsámolyok vagy kozmetikai székek szintén kihagyhatatlan kellékei egy szépségszalonnak. A manikűrasztalokat kifejezetten manikűrözéshez tervezték. A manikűrözéshez manikűrlámpa is szükséges, és a cég más szalonkezelésekhez is kínál egyéb kozmetikai lámpákat. Vannak fém eszközökhöz való sterilizátorok is, amelyeket minden szépségszalon üzemeltetője használhat.

A jobb bútorok jobbá teszik a beauty studio

A Beautier lashes kozmetikai termékcsaládját a magas minőség és a kiváló árak jellemzik. A cég pontosan tudja, hogy milyen bútorokra van szükség egy szépségszalonban. Jól tudnak tanácsot adni a kiválasztásánál is. A Beautier lashes-nél olyan partnerre talál, aki segít Önnek abban, hogy teljes körűen és professzionálisan működtesse szépségipari vállalkozását. Minden bútor megvásárolható online, országos szállítással.