Miért nem vásárol tőlünk mindent utánvéttel?

Cégünkben berendezéseket és kellékeket kínálunk a szépség- és fodrászszalonok számára. Nálunk teljesen és kiváló áron felszerelheti szalonját. Sok elégedett ügyfelünk van. De miért nem tudja az összes árut utánvétellel megvásárolni?

Mikor lehetséges az utánvétel és mikor nem?

Nagykereskedésünk, a Nagykereskedelem-szalonok.hu kisebb szalonberendezéseket, de túlméretes bútorokat is kínál. A normál választéknál nem jelent gondot az utánvétes fizetési forma használata. Bár másrészt a szállításaink mindig megbízhatóak, az előre fizetés pedig mindkét fél számára időt és pénzt takarít meg. Ezért örömmel vesszük, ha inkább kártyával vagy banki átutalással fizet. Ha azonban valamilyen oknál fogva az utánvétet választaná fizetési módként, kérjük, tegye meg, de sajnos ez nem minden esetben lehetséges.


A nagyobb méretek esetében azonban más a helyzet. A webáruházunkban is ez a kulcs, és ez teszi ki a választékunk nagy részét. Ennek a választéknak a szállítását is meg tudjuk oldani, ami túlméretes szállítást igényel. A kiszállítás, a szállítás ára azonban drágább. Cégünk számára túl nagy költséget jelentene, ha a megrendelő nem venné át a szállítmányokat. Ezért semmilyen áru nem fizethető utánvéttel, a túlméretes áruk esetében pedig előre kell fizetni.

Ez vonatkozik a kozmetikai és egyéb eszközökre is. Szeretnénk, ha a termék a lehető legkevesebbet utazna a szállítással, azaz 1x. Minden szállításnál fennáll az áru sérülésének lehetősége, ezért igyekszünk ezt a problémát minimalizálni.

Velünk nem kell aggódnia az előre fizetés miatt.

Kiváló referenciákkal rendelkezünk, és régóta működő cég vagyunk, amely számos szépség- és fodrászszalon partnere. Büszkék vagyunk komolyságunkra és ügyfélbarát hozzáállásunkra. Ezért hiszünk abban, hogy Önt nem fogja elriasztani az előre fizetés bizonyos áruféleségeknél. Az áru átvételének elmaradásával kapcsolatos ismételt negatív tapasztalatok arra késztettek bennünket, hogy az alábbi fizetési politikát vezessük be. Előfordult velünk, hogy egy ügyfél több üzletből is rendelt árut, és végül csak a leggyorsabb beszállítótól vette át a küldeményt. Ami természetesen nem jelenti azt, hogy ne próbálnánk a lehető leghamarabb kézbesíteni a küldeményeinket.


Hol tudom meg, hogyan kell fizetni, és milyen szállítási lehetőségek vannak?

A fizetési lehetőségeket mindig a rendelés kosarában találja meg. Ahogyan a megfelelő szállítási módokat is meg fogja látni.